Cannot Reply to Forum Thread

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by Profile photo of tommymaynard tommymaynard 1 year, 11 months ago.

  • Author
    Posts
  • #21540
    Profile photo of tommymaynard
    tommymaynard
    Member

    I'm unable to reply to the forum thread below – I press submit and nothing shows on the thread. In addition, it's hard to believe that no one else would have posted yet.

  • #21542
    Profile photo of Don Jones
    Don Jones
    Keymaster

    So, keep in mind that you posted on a day when a lot of people are taking off work and celebrating. It's not that unusual to not get an immediate reply.

    The fact that you're able to post means it isn't a logon problem. I'd need some more information to troubleshoot further – does anything at all happen when you click Submit? Does the page simply not refresh, or does the page refresh and then not show your response? I've not run into anyone else having this problem, so I'm at a bit of a loss. You're welcome to contact our webmaster@ e-mail alias if you're unable to respond here.

  • #21544
    Profile photo of tommymaynard
    tommymaynard
    Member

    Hey, Don. I suspected yesterday might be a slow day and that's why I waited as long as I did. If I remember correctly, there were other replies coming in on other forum topics–not a hundred percent, though.

    Regardless, when I pressed submit, it sent me to a modified URL (that included the post number), but it didn't display my post along with the original forum question. Other than the URL changing, it appeared that it simply reloaded the page, and ultimately emptied the submission textbox. I went through my phone history and included some links below that may be helpful.

    Edit: I should also mention that when you added your reply to the other thread, I was sent and received an email notifing me the thread had a follow-up reply.

  • #21606
    Profile photo of Dave Wyatt
    Dave Wyatt
    Moderator

    Looks like WordPress filtered your replies as Spam for some reason. Not sure why, but I've clicked the "Not Spam" button on your most recent reply. Sorry about that! 🙂

  • #21624
    Profile photo of tommymaynard
    tommymaynard
    Member

    Thank you for looking into this and getting it resolved, Dave. Much appreciated!

You must be logged in to reply to this topic.