Connecting to Exchange2010 powershell not importing all the commands

Welcome Forums General PowerShell Q&A Connecting to Exchange2010 powershell not importing all the commands

Viewing 0 reply threads
  • Author
    Posts
    • #166175
      Participant
      Topics: 2
      Replies: 0
      Points: 23
      Rank: Member

      <p class=”_1qeIAgB0cPwnLhDF9XSiJM”>Hi,</p>
      <p class=”_1qeIAgB0cPwnLhDF9XSiJM”>I am trying to create this powershell module to enable me to connect to our exchange 2010 server via powershell.</p>
      <p class=”_1qeIAgB0cPwnLhDF9XSiJM”>Below is what is in the module script file (.psm1):</p>

      Function Connect-ExchangeOnPrem {
      
      $Session = New-PSSession -ConfigurationName Microsoft.Exchange -ConnectionUri http://server.company.co.uk/PowerShell -Authentication Kerberos -Credential dgoodwin
      
      Import-PSSession $Session -DisableNameChecking -AllowClobber
      
      }

       

      When I import this module into PowerShell then run Connect-ExchangeOnPrem, I get the error shown in the link which contains a screenshot:

      https://ibb.co/FmsL67B
      <p class=”_1qeIAgB0cPwnLhDF9XSiJM”>However, if I was to run the commands in the module script manually, it connects to the exchange server without any issues.</p>
      <p class=”_1qeIAgB0cPwnLhDF9XSiJM”>Can anyone see anything wrong with my script or what could be the issue here?</p>
      <p class=”_1qeIAgB0cPwnLhDF9XSiJM”>Thanks,</p>
      <p class=”_1qeIAgB0cPwnLhDF9XSiJM”>Dan</p>
       

Viewing 0 reply threads
  • The topic ‘Connecting to Exchange2010 powershell not importing all the commands’ is closed to new replies.