Login seems a little quirky

Welcome Forums Web Site Feedback & Assistance Login seems a little quirky

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by

 
Inactive
5 years, 5 months ago.

  • Author
    Posts
  • #4164

    Participant
    Points: 0
    Rank: Member

    On PowerShell.org, the bar reads both "Login" and "Log In" as two separate entries. It looks like the second "Log In" is what is required to get access to the forums, though even that requires some page refreshing to get the post option to appear. I don't know if other folks are having problems, but it took me a good 10 minutes of poking about with both IE and FF to get the topic post to appear.

  • #4171

    Keymaster
    Points: 2
    Rank: Member

    I'll have a look this weekend. I appreciate your patience – I have to do some paying work this month or the mortgage company is going to get irritated.

  • #4177

    Keymaster
    Points: 2
    Rank: Member

    BTW, as a couple of troubleshooting notes:

    While the two buttons are confusing (they're added by separate plugins, and I need to modify one to stop it), they both go tot he exact same URL. So.. they're the same thing.

    We have some fairly aggressive caching. This may just be an issue of needing to do Shift-Refresh in your browser. If that solves it, or helps, let me know and I'll see if I can tone down the caching on the forums URLs.

  • #4179

    Inactive
    Points: 0
    Rank: Member

    Got the superfluous button to go away, and was able to log in using this Facebook account, and didn't have to do anything funky to see the page change. Do keep in mind the number of potential caches between thee and the server (proxies, etc) and consider if that's a factor for you.

The topic ‘Login seems a little quirky’ is closed to new replies.