Question about XML formatting in Post

Welcome Forums Web Site Feedback & Assistance Question about XML formatting in Post

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by

 
Keymaster
3 years, 2 months ago.

  • Author
    Posts
  • #29162

    Participant
    Points: 1
    Rank: Member

    I've seen the page, https://powershell.org/faqs/how-do-i-format-code-blocks-in-the-forums/, and have tried posting XML using the pre tag and the class equals lang-xml. Whenever I do I don't see al the XML tags, I see the following: How do I fix this?

    
    	
    		HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{342C9BB8-65A0-46DE-AB7A-8031E151AF69}
    		HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{342C9BB8-65A0-46DE-AB7A-8031E151AF69}|DisplayVersion|4.6.1.20870
    		ccmexec|running
    		C|200|MB
    		notepad.exe
    			
    	
    	
    		HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{342C9BB8-65A0-46DE-AB7A-8031E151AF69}
    		HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{342C9BB8-65A0-46DE-AB7A-8031E151AF69}|DisplayVersion|4.6.1.20870
    		ccmexec|running
    		C|200|MB
    		CMD.EXE
    		/C "ping 127.0.0.1 & EXIT 33"	
    	
    
    
  • #29288

    Keymaster
    Points: 1,639
    Helping HandTeam Member
    Rank: Community Hero

    Put the XML into a Gist on GitHub, and then paste the Gist's URL here.

The topic ‘Question about XML formatting in Post’ is closed to new replies.