what changed? get-process status column doesn't display.

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Profile photo of Dan Potter Dan Potter 5 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #38174
    Profile photo of Dan Potter
    Dan Potter
    Participant

    PS Z:\> $PSVersionTable

    Name Value
    —- —–
    PSVersion 4.0
    WSManStackVersion 3.0
    SerializationVersion 1.1.0.1
    CLRVersion 4.0.30319.42000
    BuildVersion 6.3.9600.17400
    PSCompatibleVersions {1.0, 2.0, 3.0, 4.0}
    PSRemotingProtocolVersion 2.2

    PS Z:\> get-process |Select-Object -Property Name, Status

    #38177
    Profile photo of Rob Simmers
    Rob Simmers
    Participant

    I think you are referring to Get-Service, not Get-Process. It's Friday afternoon, almost beer o'clock, so we understand. 🙂

    PS C:\Users\Rob> Get-Service | Select Name, Status
    
    Name                                                    Status
    ----                                                    ------
    0169981461248944mcinstcleanup                          Stopped
    AJRouter                                               Stopped
    ALG                                                    Stopped
    AppIDSvc                                               Stopped
    Appinfo                                                Running
    AppReadiness                                           Stopped
    AppXSvc                                                Stopped
    AudioEndpointBuilder                                   Running
    Audiosrv                                               Running
    AxInstSV                                               Stopped
    BDESVC                                                 Stopped
    ...
    
    #38180
    Profile photo of Dan Potter
    Dan Potter
    Participant

    ha, probably so. I'm with you on the beer!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.